Vandaag is de grote dag voor Baldr, hij gaat trouwen!

Vandaag is de grote dag voor Baldr, hij gaat trouwen!

Al wekenlang zijn de bewoners druk met alle voorbereidingen voor vandaag. Baldr en zijn vrouw Anna gaan namelijk voor de tweede keer trouwen en doen dat in Utopia. De voorbereidingen gingen gepaard met ups en downs maar uiteindelijk lijkt alles toch goed te zijn gekomen. Gisteren zijn weddingplanners Beau en Billy al druk geweest met het ophangen van versiering in de loods en vandaag gaan ze daar weer mee verder. Ook Baldr besluit de handen uit de mouwen te steken en helpt de dames met het neerzetten van de stoelen. Langzaam maar zeker wordt de loods omgetoverd tot trouwlocatie en begint het er steeds feestelijker uit te zien. Laten we hopen dat alles goed verloopt vanavond!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *