Baldr schiet in de stress, zijn trouwpak is er nog niet

Baldr schiet in de stress, zijn trouwpak is er nog niet

Vanavond trouwen Baldr en zijn vrouw voor de tweede keer in Utopia maar er lijkt toch een klein probleempje te zijn. Baldr zijn pak is nog niet binnen en langzaamaan begint hij daarover in de stress te raken. Als Billy hem vraagt om te helpen met het vegen van de loods, vraagt hij aan Billy waar Romy is, die volgens de planning zou moeten vegen. Billy reageert dat Baldr best ook zelf even kan helpen maar dit schiet bij Baldr in het verkeerde keelgat. Hij verheft zijn stem en zegt tegen Billy dat hij eerst achter zijn trouwpak aan moet, omdat dat nog niet is bezorgd. Billy is niet gediend van de manier waarop Baldr tegen haar spreekt en laat dat hem boos weten. FF een toontje lager snauwt ze fel. Wij regelen die hele bruiloft voor je, je kunt best normaal reageren voegt ze er boos aan toe. De twee hebben vervolgens een korte discussie maar besluiten uiteindelijk om de deze te laten voor wat hij is. Billy gaat verder met het versieren van de loods, terwijl Baldr zich gaat bezighouden met zijn trouwpak. Wat een domme doos mompelt hij gefrustreerd terwijl hij wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *