Zal het trouwpak van Baldr op tijd in Utopia zijn?

Zal het trouwpak van Baldr op tijd in Utopia zijn?

Nadat Baldr onenigheid heeft gehad met Billy, komt hij Beau tegen. Gooi het er maar uit zegt Beau lief tegen hem. Dat k*t pak zegt Baldr boos. Beau verzekert hem dat het allemaal wel goed zal komen. We gaan erachter aan en dan komt het helemaal goed voegt ze er geruststellend aan toe. Baldr moppert nog even door over zijn aanvaring met Billy maar lijkt langzaamaan gelukkig weer wat rustiger te worden. Beau zegt vervolgens tegen Baldr dat hij alleen achter zijn pak aan hoeft te gaan en dat zij de rest op zich zal nemen. Zorg dat dat pak hier komt en wij regelen de rest besluit ze het gesprek.Vervolgens besluit Baldr de bezorgdienst te bellen om om uitleg te vragen, maar het blijkt dat ze niets voor hem kunnen betekenen. Het pak zal aan het einde van de dag worden bezorgd maar of dat op tijd is voor de bruiloft is nog maar de vraag. Baldr zijn gezicht betrekt steeds meer tijdens het telefoongesprek. Zal zijn pak op tijd arriveren?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry Weijermans at 13:39

  Het is zeker triest als dat pak er niet op tijd is. Maar het feit is wel dat Baldr alles tot het laatste nippertje aan het lot heeft over gelaten!! Hij vond het niet nodig om alles goed na te checken. Alles is geregeld en gedaan door de andere bewoners, het enige wat hij heeft gedaan is goed voor zichzelf zorgen met bar hangen en koffie.
  Hij heeft een paar stenen getild en zijn eigen pak geregeld en dat is het.
  En daar had hij wel geld voor over, maar fatsoenlijke versiering en een prachtige jurk voor Anna kon allemaal niet. Als hij een beetje vent was geweest had hij het geld voor zijn pak aan Anna besteed.
  Het ziet er allemaal zeer armoedig uit, ik irriteer me mateloos aan die hele Baldr. Ook zijn opmerking liever een singel opnemen dan zijn huwelijk. Ik had hem gelijk de koffers bij de poort geparkeerd.
  Ik moet nog zien hoe deze bruiloft gaat verlopen, maar heb er een heel zwaar hoofd in!! Als het een beetje vent was geweest, had hij zich uit de naad gewerkt hiervoor om zijn vrouw een perfect huwelijk te geven. Hij is nog te sloom dat hij uit zijn ogen kijkt!! Een woord WAARDELOOS!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *