Beau regelt een reserve pak voor Baldr zijn huwelijk

Beau regelt een reserve pak voor Baldr zijn huwelijk

Al de hele dag zit Baldr behoorlijk in de stress om zijn trouwpak, dat nog steeds niet bezorgd is. Beau heeft in de tussentijd een plan B bedacht en vertelt dat aan Baldr. Ze heeft geregeld dat er een reserve pak naar Utopia komt vanavond. Mocht het goede pak dus nog niet gearriveerd zijn heeft Baldr in elk geval iets om aan te trekken. Baldr lijkt erg opgelucht te zijn dat hij in ieder geval een pak aan kan trekken en hij bedankt Beau voor haar hulp. Eind goed al goed zullen we maar zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *