Er is een bierproeverij geregeld speciaal voor jarige job Chipp

Er is een bierproeverij geregeld speciaal voor jarige job Chipp

Chipp is vandaag jarig en dat moet goed gevierd worden, daarom hebben Demi en Fay hebben een leuke verrassing voor hem geregeld. Hij mag namelijk vandaag gaan bierproeven. De tweeling heeft een hele bierproeverij geregeld en Chipp is erg enthousiast over deze verrassing. Een groepje bewoners verzamelt zich rond de bar waar de proeverij van start gaat. Nog wat later hebben ook Romy en Beau nog een leuke verrassing voor de jarige job. Ze hebben een groot rad gemaakt met opdrachten waaraan gedraaid moet worden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je een biertje moet drinken, je een selfie moet maken of zelfs de gierput in moet. Chipp kan het allemaal enorm waarderen en zijn verjaardag kan niet meer stuk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *