José vindt het geen stijl dat er een bierproeverij is georganiseerd

José vindt het geen stijl dat er een bierproeverij is georganiseerd

José heeft gehoord dat een groepje bewoners vandaag een bierproeverij heeft ter ere van Chipp zijn 24e verjaardag. Bij Linda doet ze haar beklag. Ze vindt het heel vreemd dat vandaag, de dag van Baldr zijn bruiloft, is uitgekozen voor de proeverij. Straks is iedereen lam voegt ze er geïrriteerd aan toe. Ik vind het geen stijl benadrukt ze. Niet veel later besluit ze Baldr op te zoeken in het cordwood om het met hem te bespreken. José legt Baldr uit dat ze het vreemd vindt dat de proeverij vandaag moet plaatsvinden. Van alle dagen kiezen ze deze gaat ze verder. Baldr geeft aan dat hij het niet zo erg vindt en dat het bij een proeverij niet de bedoeling is dat mensen dronken worden en hij zich daarom niet zo’n zorgen maakt. Ik wilde het toch even kwijt. Ik vind het geen stijl gaat José verder. Baldr geeft aan dat hij nog niet op José haar manier naar de proeverij had gekeken en dat hij hoopt dat er vanavond geen dronken mensen zullen zijn tijdens zijn bruiloft. Ik waardeer het wel, wat je zegt besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *