Het valt Fay en Chipp op dat Beau en Bas steeds meer met elkaar flirten

Het valt Fay en Chipp op dat Beau en Bas steeds meer met elkaar flirten

Een paar dagen geleden is Beau in de ochtend even kort bij Bas in bed komen liggen en dat is ook de andere bewoners niet ontgaan. Chipp vertelt dit vandaag aan Fay, die nog van niets wist. Fay reageert geschokt. Ze zitten de hele tijd te flirten en zijn bij elkaar in de buurt hè voegt ze eraan toe. Volgens Chipp is Beau degene die het contact zoekt. Ik maak me geen zorgen om Bas maar ik vind het wel apart om te zien gaat hij verder. Fay denkt op haar beurt wel te weten hoe het komt dat de twee weer meer contact hebben. Beau heeft die aandacht nodig gaat ze verder. De twee vinden het grappig om te zien dat de twee meer naar elkaar toetrekken dan voorheen. Chipp is van mening dat het best mogelijk dat ze bevriend worden met elkaar. Je hebt elkaar ooit leuk gevonden dus het is niet gek dat je goed met elkaar bent besluit hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *