De laatste puntjes worden op de i gezet voor de bruiloft van Baldr

De laatste puntjes worden op de i gezet voor de bruiloft van Baldr

Het is bijna zover, nog een paar uur en dan zal Baldr opnieuw het jawoord aan zijn vrouw Anna geven. Het was een stressvolle dag voor Baldr door zijn ontbrekende trouwpak maar aan het eind van de middag lijkt de rust weer wedergekeerd. Baldr legt aan Romy uit dat het pak onderweg is en er waarschijnlijk ook een reserve pak meekomt, wat hem veel rust geeft. Demi merkt op dat Beau en Billy hem ook goed hebben geholpen. Wel genieten vanavond hè drukt ze hem verder op het hart. Baldr knikt en hij is zeker van plan om dit te doen. Het feit dat hij mag trouwen en zijn kinderen gaat zien maakt hem erg blij. Deze dag ga je nooit meer vergeten gaat Demi opgewekt verder. Terwijl Billy de stoelen voor de gasten natelt, begint Baldr met zich klaar te maken. Ivan neemt hem handen in de badkamer en trimt zijn baard. Dan is het ook tijd voor de andere bewoners om zich mooi te maken voor het huwelijk. Zal het allemaal goed verlopen? We komen er zeker op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *