Billy en Mehmet hebben ruzie gehad over een ballon

Billy en Mehmet hebben ruzie gehad over een ballon

Eerder vandaag waren Billy en Mehmet plotseling flink aan het bekvechten. De ruzie ging over een ballon die Billy als geintje in zijn gezicht duwde. Hier was Mehmet schijnbaar niet van gediend. Billy uit haar gevoelens wat later naar Madilia. Wel een beetje kinderachtig vindt ze het. Billy vindt het belachelijk dat dit ontstaan is door een ballon. Dat valt me f*cking van hem tegen voegt ze eraan toe. Ik neem hem echt niet meer serieus benadrukt ze. En laat weten dat ze Mehmet wel wat hoger ingeschat had. Ik ben klaar met hem. Het hoeft echt niet meer goed te komen vervolgd ze vastberaden. Ook Madilia moet een beetje om de situatie lachen, zijn houding bevalt haar ook vaak niet.

Mehmet lucht wat verderop ook zijn hart over dezelfde kwestie met Beau. En legt uit dat hij zich irriteerde aan de actie van Billy en dat iedereen dat kon zien, inclusief Billy zelf. Zes mensen zagen dat het geen geintje was voegt hij eraan toe. Dat Billy alsnog doorging, terwijl hij haar vroeg om te stoppen schoot hem in het verkeerde keelgat. Beau knikt en begrijpt dat Mehmet dit niet fijn vond. Mehmet en Billy hebben het nog niet uitgesproken en Mehmet lijkt even klaar te zijn met Billy. Ik maak er geen big deal van maar ze had dit gewoon niet moeten doen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Karel at 09:55

    Laat Billy de n….k machine links liggen als het niet gaat zoals zij wil is ze kwaad en er is nu geen man die met haar naar bed wil dus boos boos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *