Baldr ontvang net op tijd zijn trouwpak

Baldr ontvang net op tijd zijn trouwpak

Het trouwpak van Baldr heeft voor flink wat stress gezorgd. Het pak zou gisteren in Utopia bezorgd worden maar is helaas nooit aangekomen in de mini samenleving. Gelukkig was er een plan B en hebben de dames die Baldr zijn echte trouwpak hebben aangemeten een reserve pak mee kunnen nemen naar Utopia. Op het moment dat Baldr dit pak stond te passen kwam er echter verlossend en opluchtend nieuws, zijn echte trouwpak werd bezorgd. Dol blij trekt Baldr zijn gloednieuwe pak aan. Het huwelijk kan bijna beginnen. En hoe dat verlopen is lees je zo terug in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *