Baldr en Anna geven elkaar voor de tweede keer het jawoord in Utopia

Baldr en Anna geven elkaar voor de tweede keer het jawoord in Utopia

Afgelopen avond was het dan zover, het huwelijk van Baldr en zijn vrouw Anna. In deze samenvatting lees je terug hoe het verlopen is. In de avond kwam er een witte Rolls Royce rijdt het Utopia terrein op met daarin Baldr zijn vrouw en kinderen. Strak in pak wacht Baldr bij het prieeltje op zijn vrouw, terwijl de tranen al over zijn wangen vloeien. Anna stapt uit en blij geeft Baldr haar een hand maar dan valt hem iets op. Wat heb jij nou vraagt hij verbaasd aan zijn vrouw, die gehuld is in sportkleding. Even verbaasd vraagt Anna of Baldr geen trouwkleding voor haar heeft geregeld. Geschrokken schudt Baldr zijn hoofd. Al snel kan de schrik weer plaatsvinden voor vreugde, want als Anna haar vest opentrekt en joggingbroek uitdoet, verschijnt er een schitterende blauwe jurk. Iedereen moet om de verrassingsactie lachen en de bruiloft kan dan echt beginnen. Als de bruiloft al even bezig is is het tijd om het jawoord te geven. En vervolgens zetten de twee elkaar in het zonnetje. Anna heeft nog een paar prachtige woorden voor Baldr op papier gezet. Tijdens het voorlezen wordt Balds emotioneel. Ook Baldr heeft een verrassing voor zijn vrouw. Met trillende handen gaat hij voor haar staan en begint hij aan zijn zelf geschreven lied. Na één zin overvallen de emoties hem. Ik kan haar niet aankijken zegt hij, waarna hij het lied met trillende stem afmaakt. Hierna is het tijd voor de openingsdans. De twee schuiven innig in elkaar over de dansvloer. Hierna kan het echte feest beginnen. Iedereen gaat lost terwijl Baldr, Anna en de kinderen zich even terugtrekken in het huisje van Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *