Billy bedankt haar mede organisatoren van Baldr zijn huwelijk

Billy bedankt haar mede organisatoren van Baldr zijn huwelijk

De bruiloft van Baldr is in volle gang als Billy Beau, Cemal en René buiten bij elkaar roept om even te praten. Billy vertelt dat ze weken in de stress heeft gezeten om Baldr zijn huwelijksfeest te plannen. Maar ik vond het fantastisch om te doen voegt ze eraan toe. En wil ook haar mede organisatoren bedanken. Ik wil jullie bedanken, we hebben het met z’n vieren geflikt benadrukt ze trots. Het harde werk van het viertal wordt vandaag duidelijk beloond. Hij had tranen in zijn ogen, hij heeft de dag van zijn leven merkt Billy blij op. Alles is uiteindelijk goed gekomen voegt Beau er even trots aan toe waarna het viertal proost op de succesvolle bruiloft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Fred at 09:36

    Billy weer hoor ze wil alleen horen van de anderen hoe goed ze is ze wil alleen maar complimenten hebben en horen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *