Romy, Demi en Fay hadden meer van het huwelijk van Baldr verwacht

Romy, Demi en Fay hadden meer van het huwelijk van Baldr verwacht

Terwijl het feest van Baldr zijn huwelijk nog in volle gang is trekken Demi, Fay en Romy zich even terug. Wat vind je ervan vraagt Demi aan Romy. Eerlijk zeggen voegt ze eraan toe. Romy antwoordt dat ze denkt dat dit huwelijk sowieso leuker is dan het eerste huwelijk, doelend op de grote teleurstelling van het eerste huwelijk. Maar ik had het wel leuker verwacht gaat ze verder. Ook Demi en Fay hadden meer van deze avond verwacht. Het had zo spetterend kunnen zijn merkt Fay op. Ja het had veel groter kunnen zijn antwoordt Romy. Volgens de dames heeft dit te maken met de voorbereidingen van Baldr. Toch zijn de dames blij dat Baldr en Anna het zo onwijs naar hun zin hebben en ze zijn benieuwd hoe hun huwelijksnacht zal verlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *