Baldr en zijn vrouw starten romantisch aan hun huwelijksnacht

Baldr en zijn vrouw starten romantisch aan hun huwelijksnacht

Als het prachtige huwelijksfeest van Baldr ten einde komt nemen Billy en Beau het verliefde koppel mee naar het codwoord. Het cordwood is prachtig versierd met kaarsjes, rozenblaadjes en er staat sushi en champagne klaar. Baldr en Anna reageren enthousiast op deze verrassing. Beau en Billy wensen hen een fijne avond en dan kan de huwelijksnacht echt gaan beginnen. Baldr en Anna nemen vervolgens plaats op bed en genieten van een hapje en een drankje. Het belooft een lange maar gezellige nacht voor de twee te worden. Het was een geslaagd huwelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *