De vrouw van Baldr heeft Utopia verlaten na een geslaagd huwelijk

De vrouw van Baldr heeft Utopia verlaten na een geslaagd huwelijk

Anna zal vandaag Utopia weer moeten verlaten en daarbij zal ze ook haar man achter moeten laten. Voordat de vrouw van Baldr het terrein verlaat hebben Beau en Cemal een verrassing voor de twee. Ze hebben een uitgebreid ontbijt geregeld voor de twee. Wij hebben wel honger maar niet zo’n honger lacht Anna nadat ze Cemal een mini buffet ziet binnen tillen. Cemal en Beau besluiten het getrouwde stel weer alleen te laten zodat ze de laatste uurtjes nog even in elkaars gezelschap kunnen doorbrengen. Een paar uur later is het tijd voor Anna om te vertrekken. Nadat ze alle bewoners hartelijk heeft bedankt voor hun goede zorgen loopt ze hand in hand met Baldr naar de poort. Ik haat het dat ik het niet elke dag tegen je kan zeggen, maar ik zeg het wel tegen je foto zegt Baldr. Schat ik weet het antwoordt Anna. Voor ze de poort door loopt geeft Baldr haar nog een keer een dikke zoen en vraagt hij haar hun kinderen en zijn moeder een dikke kus te geven. En daarna verlaat Anna de mini samenleving weer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *