Demi ondervraagt Baldr over zijn huwelijksnacht

Demi ondervraagt Baldr over zijn huwelijksnacht

Als de vrouw van Baldr Utopia nog maar net verlaten heeft gaat Demi gelijk naar Demi toe. Ze is erg benieuwd hoe zijn huwelijksnacht is geweest. Baldr laat weten dat de nacht te kort was en snel voorbijging. Er is één vraag die Demi heel graag wil stellen en waar zij al de hele ochtend nieuwsgierig naar is. Heb je de liefde bedreven vraagt ze nieuwsgierig. Baldr geeft hier geen antwoord op en laat het een beetje in het midden. Demi geeft Baldr vervolgens een dikke knuffel. Ik vind het zo leuk voor je voegt ze eraan toe. Baldr vertelt daarna dat zijn huwelijk helemaal boven verwachting was en dat hij erg heeft genoten. Dit was beter dan ik had mogen dromen gaat hij verder. Demi is blij voor hem en samen evalueren zij de dag. Ook Anna heeft bij Baldr aangegeven een leuke dag te hebben gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *