Chipp is vastberaden om erachter te komen of Baldr de liefde heeft bedreven met zijn vrouw

Chipp is vastberaden om erachter te komen of Baldr de liefde heeft bedreven met zijn vrouw

Naast Demi is ook Chipp heel benieuwd of Baldr zijn huwelijksnacht bekroond heeft met seks. Samen met Fay gaat hij dan ook op onderzoek uit. Hij gaat letterlijk snuffelend door het cordwood opzoek naar tekens die er op kunnen wijzen dat Baldr seks heeft gehad. Ik zie vlekken roept hij terwijl hij het bed onderzoekt. Ik denk van niet maar laten we het hem anders gewoon vragen straks. Alleen dan komen we erachter reageert Fay. Chipp lijkt hier geen zin in te hebben want voor hem zijn de tekenen duidelijk. Die banaan is nat en ik zie striemen in de boom gaat speurneus Chipp verder. Wanneer de twee buiten Baldr aantreffen stelt Chipp hem op de man af de vraag, did you have seks?. Baldr ontkent alles maar daar nemen Fay en Chipp geen genoegen mee. Chipp heeft namelijk een weddenschap afgesloten en is daarom vastberaden om achter het antwoord te komen. Ik kom erachter, hoe dan ook verzekert hij tegenover Baldr.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. chagija at 12:21

    wat een roddelkippen hebben ze niet iets beters te doen, bv chip mag fay wel eens beter behandelen en ik snap werkelijk niet dat zij zo onder die flapdrol staat, geef hem eens de wind van voren terug fay. kom voor jezelf op tegen die debiele slap janes

  2. M.Hoedemaekers at 13:47

    Waar houden ze zich toch mee bezig achterlijk gedoe , en wat gaat het je aan . Die Fay Chip en Demi sporen niet lijkt of ze niks beters te doen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *