Madilia en Linda Beau die gek is op aandacht van mannen

Madilia en Linda Beau die gek is op aandacht van mannen

Terwijl Linda en Madilia aan het koken zijn komt Beau ter sprake. Zij hunkert zo naar mannelijke aandacht, het maakt haar niet uit of ze verliefd verloofd, getrouwd of single zijn zegt Linda tegen Madilia. Z’n verloofde heeft hier aan het hek gestaan, dat wil je toch niet? gaat Linda verder. De twee vinden dat Beau weer heel veel giechelt om Bas. Ach misschien woont hij straks weer op zichzelf. Alles kan stuk gaat Linda verder. Ze is gewoon gek op aandacht reageert Madilia met een lacht. En heeft naar eigen zeggen Beau er al op gewezen dat ze de grenzen te veel opzoekt. Linda is van mening dat Beau zelfs de grens overschrijdt wanneer ze vriendschappelijk bij Bas in bed gaat liggen. Zijn de dames jaloers op de aandacht die Beau krijgt van de mannen of hebben ze gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. cor van de haar at 15:18

  als ik gedumpt was ging ik echt niet naast mijn ex liggen plus dat het tegenover johan helemaal niet past hij heeft tenslotte haar vriend weggestuurd!

 2. M.Hoedemaekers at 15:09

  Vind ik niet wat deed Linda zelf bij Ivan ze wist ook dat hij een vriendin had, ze kookte voor hem deed zijn was met Valentijn eenmotorig zorg gemaakte kaart.
  Ze moeten niet zo roddelen ze hebben veel te veel tijd doen bijna niks dus houden ze iedereen in de gaten en …….weer roddelen bah.

 3. Hans at 15:05

  Ja helemaal mee eens maar Bas kan haar er ook uit gooien toch?
  Dus net zo schuldig want hij weet ook dat Do buiten op hem wacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *