Billy is klaar met de vriendschap met Mehmet

Billy is klaar met de vriendschap met Mehmet

Gisteren is Mehmet behoorlijk uitgevallen tegen Billy omdat ze een grapje met hem uithaalde met een ballon. Billy op haar beurt werd daarom behoorlijk pissig op Mehmet en een  discussie volgde. Vandaag zegt Billy tegen Beau dat ze helemaal klaar is met Mehmet. Vorige week vertelde hij dat hij zijn stempel op Utopia wil drukken legt ze uit. Nou als hij dat zo wil doen dan is dat echt kansloos gaat ze verder. Beau vraagt aan Billy of ze het niet jammer zou vinden dat haar vriendschap met Mehmet om deze ruzie zou kunnen eindigen maar Billy geeft aan van niet. Als hij om een grapje al zo boos wordt was het geen goede vriendschap toch vraagt ze zich hardop af. Ik vind het niet eens de moeite waard om het erover te hebben. Hij zoekt het maar uit besluit ze vastberaden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *