Ivan heeft meer energie nodig en stopt met veganistisch eten

Ivan heeft meer energie nodig en stopt met veganistisch eten

Ivan heeft energie nodig en trekt zijn huidige dieet niet meer. Beau begrijpt hem en snapt dat hij wil stoppen met het vegan eten. Heb je het Bas al verteld vraagt ze vervolgens. Dat ga ik nu doen antwoordt Ivan. Maar ik zag jou eerst zitten voegt hij eraan toe. Heren van de vegan, ik stap uit het vegan kamp kondigt hij vervolgens aan. Wat dan vraagt Bas. Ik trek het niet meer antwoordt Ivan op zijn beurt. Bas vraagt hem waar dit aan ligt maar meer dan dat hij er klaar mee is geeft hij Ivan niet als reden. Bas zegt dat hij het zonde vindt van hem aangezien het nog maar een paar dagen duurt. Ivan is hiervan op de hoogte maar is vastberaden. Hij heeft zijn energie nodig en wil daarom zuivel en vlees eten. Ik heb het geprobeerd en het was de slechtste beslissing die ik ooit heb gemaakt vervolgd hij fel. Dat is wel heel dramatisch eindigt Bas ietwat teleurgesteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *