Demi en Fay ondergaan een test of hun laserbehandeling goed is gegaan

Demi en Fay ondergaan een test of hun laserbehandeling goed is gegaan

Een paar weken geleden hebben Demi en Fay hun ogen laten laseren. Het was voor de twee een droom die uitkwam en de dames zijn dan ook al een paar weken dolgelukkig met hun nieuwe ogen. Vandaag is het tijd voor een controle en daarvoor zijn de medewerkers van de kliniek speciaal naar Utopia gekomen. Als alle apparatuur opgebouwd is in de loods worden de twee aan een aantal testjes onderworpen. Er wordt getest hoe goed ze kunnen zien en met een lampje wordt er in de ogen van de tweeling gekeken. En wat blijkt? Het laseren heeft zijn werk meer dan goed gedaan, want zowel Demi als Fay heeft een zicht van 150%. Blij geven ze elkaar een knuffel. Hun droom is uitgekomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *