Linda vindt Bas te lui voor woorden en vindt het niet kunnen dat hij ermee weg komt

Linda vindt Bas te lui voor woorden en vindt het niet kunnen dat hij ermee weg komt

Linda, Madilia en Mehmet zitten in de keuken te praten als Bas ter sprake komt. Linda vraagt zich af of hij zijn tijd uitzit want volgens haar doet Bas bijzonder weinig. Die gast is echt te lui om uit zijn ogen te kijken legt ze verder uit aan Madilia en Mehmet. Volgens Mehmet wacht Bas telkens zijn kans af en laat hij zichzelf op de juiste momenten zien. Linda heeft het idee dat Bas wegkomt met zijn gedrag omdat hij Bas is. Dat snap ik niet antwoordt Mehmet. Ook Linda begrijpt het niet. Hoe kan hij zo’n positie hebben in de groep vraagt ze zich hardop af. Ook vindt ze dat Bas regelmatig acties uithaalt die andere bewoners naar beneden halen en dat vindt ze niet kunnen. Madilia is het hier op haar beurt het met haar eens maar denkt dat dit meer over Bas zegt dan over de andere bewoners. Het drietal praat nog even verder over Bas maar al snel verplaatst het onderwerp zich richting de financiën.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *