Nog maar negen dagen voordat het boksgala plaatsvind

Nog maar negen dagen voordat het boksgala plaatsvind

Vandaag heeft Ivan weer bezoek, zijn bokstrainers zijn weer langs geweest in Utopia. Over negen dagen zal namelijk het lang verwachte gevecht tussen Ruud en Ivan plaats vinden. Ivan doet er binnen de poorten van de mini samenleving er alles aan om zo fit mogelijk te worden, zodat hij Ruud kan verslaan. Sasha en Joey, de trainers van Ivan zijn geen makkelijke mannen. Ze laten Ivan kei en keihard trainen. Het zweet glijdt van zijn lichaam af en het kwijl hangt in zijn baard. Als Ivan ook maar even aan opgeven denkt schreeuwen de mannen hem streng toe. De rest van de bewoners kijkt toe hoe Ivan helemaal tot het gaatje gaat. Zal dit genoeg zijn om Ruud te verslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *