Het valt Madilia en Romy op dat Billy steeds minder vrienden heeft

Het valt Madilia en Romy op dat Billy steeds minder vrienden heeft

De vriendschap tussen Billy en Romy lijkt de laatste tijd scheurtjes te vertonen. De twee hebben vele ruzies en discussies met elkaar gehad. Ook de vriendschap tussen Billy en Mehmet lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. De twee hebben gisteren een aanvaring gehad en Billy lijkt helemaal klaar te zijn met hem. Wat later lopen Romy en Madilia een rondje over het Utopia terrein. Het lijkt wel alsof ze steeds meer mensen kwijtraakt zegt Madilia doelend op Billy. Het valt haar op dat Billy steeds vaker alleen is en niet echt een goede vriend meer heeft. Dit is ook Romy opgevallen, al weet ze niet zeker of Billy wat kan doen aan de ruzie die Billy met Mehmet heeft gehad. Hij kan soms ook wel lastig zijn hoor voegt ze eraan toe. De twee praten nog een tijdje verder en hebben het al gauw over het gedrag van Mehmet en komen tot de conclusie dat Mehmet soms best kwaad kan worden. Wij hebben nog niet alles van hem gezien sluit Madilia het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *