Oud Utopia bewoner Johan komt langs bij het hek speciaal voor Beau

Oud Utopia bewoner Johan komt langs bij het hek speciaal voor Beau

Aan het begin van de avond klinkt er geschreeuw over het Utopia terrein. De bewoners rennen met z’n allen naar het hek en ontdekken dat het Johan is. Enthousiast wordt de oud bewoner begroet. Johan richt zich vervolgens tot Baldr en feliciteert hem met zijn huwelijk. En toppers, jullie doen het goed gaat hij verder. Als hij ook de rest van de bewoners kort heeft toegesproken vraagt hij of hij even alleen mag zijn met Beau. Daarna vertelt hij haar dat hij haar mist en dat hij ziet dat zij hem ook mist. Ik zal op je wachten fluistert hij. Ook vertelt hij hoe het leven buiten de poorten van de mini samenleving Utopia is. En ik ben bij je zus geweest voegt hij eraan toe. Beau laat weten dat ze onwijs blij is om hem te zien maar dan is het alweer tijd voor het afscheid. Met een grote glimlach op haar gezicht keert Beau terug naar de loods.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *