Beau kan haar geluk niet meer op na het bezoek van oud bewoner Johan

Beau kan haar geluk niet meer op na het bezoek van oud bewoner Johan

Na het gesprek met Johan aan het hek gaat Beau met een grote glimlach terug naar de loods. Demi en Fay komen meteen naar haar toe en geven haar een knuffel. Nieuwsgierig vragen ze wat Johan allemaal tegen haar heeft gezegd. Beau legt uit dat Johan alleen maar lieve dingen heeft gezegd. Hij mist me zegt ze met een glinstering in haar ogen. En vertelt verder dat Johan ook zag dat zij hem miste en haar daarom alleen wilde spreken. Hij heeft beloofd om op haar te wachten buiten en heeft zelfs haar zus opgezocht. Demi en Fay gillen het uit van blijdschap. Ik ben echt blij voor je zegt Demi blij. Romy komt er ook bij staan en juicht gezellig mee.

Nadat Beau met Demi, Fay en Romy alle vrolijkheid heeft uitgegild bespreekt ze met Baldr wat er is gebeurd. Echt fijn om hem weer gezien te hebben zegt Beau met een grote glimlach op haar gezicht. Hij zag er goed uit voegt ze eraan toe. Ook Baldr vond dat Johan er erg goed uit zag. Dan staart Beau een tijdje voor zich uit. Echt leuk zucht ze. Ondertussen loopt Romy naar Demi toe. Misschien komt Senna ook wel, alles kan gilt ze daarna enthousiast. Demi rent op en neer en hoopt dat ze gelijk heeft. Beau is ondertussen bij Madilia gaan zitten om ook aan haar te vertellen wat Johan allemaal zei. Beau haar avond kan in ieder geval niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. cor van de haar at 06:08

    gisteren in de uitzending goed voor schut gezet door bas maar goed ook hoe jaloers is beau wel niet op do ze kan niet tegen haar verlies bah nare meid

  2. we gaan naar de vijde dimensie at 03:09

    haar gedrag tegenover bas in bed liggen en zo waardeloos lachen is echt verschrikkelijk die vrouw heeft totaal geen eigenwaarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *