Rienk en Ivan zijn zeer positief te spreken over Romy

Rienk en Ivan zijn zeer positief te spreken over Romy

Rienk en Ivan staan afgelopen avond in de keuken als Romy ter sprake komt. Ik weet niet wat het is met haar, het voelt alsof ze mijn zusje is. Of eigenlijk meer mijn dochter zegt Rienk. Alsof ik haar papa ben en voor haar moet zorgen gaat hij verder. Ivan begrijpt wat hij bedoelt. Ze is 24 en zo’n sterke vrouw voegt Rienk eraan toe. Ook vinden de mannen dat Romy een bepaalde onschuld over zich heen heeft. Je wil haar gewoon vastpakken en knuffelen gaat Ivan verder. Rienk vertelt verder dat Romy totaal geen kapsones heeft en dat siert haar vindt hij. Geweldig vind ik dat benadrukt hij. En ze werkt super hard sluit Ivan af. De twee mannen hebben niks dan positiefs over Romy te zeggen. Ben jij het met hen eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. kaatje at 16:24

  voor mij is zij de winnaar, ondanks haar gegil en toch wat matige intelligentie. Ze werkt hard, is nooit te beroerd om te helpen.

 2. M.Hoedemaekers at 10:07

  Ben het helemaal eens met de vorige berichten ze is zo gegroeid , volwassen geworden mag van mij ook winnen.

 3. Corry Weijermans at 09:45

  Ik ben het helemaal eens met Ivan en Rienk! Het is een geweldige meid die voor iedereen klaar staat, en is altijd bezig ze werkt kei hard en niets is haar teveel. Een van de weinige vrouwen daar die zo is ingesteld op Beau en Linda na. Maar Romy mag van mij welverdiend winnen, ik gun het haar van harte!

 4. Heidy at 09:05

  Romy is onwijs gegroeid in Utopia, geweldige meid, altijd behulpzaam en werkt keihard als een van de weinige. Van mij mag zij winnen ik gun het haar het meest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *