Demi en Fay vinden het belachelijk dat Madilia en Linda hun tapas gasten niet begroeten

Demi en Fay vinden het belachelijk dat Madilia en Linda hun tapas gasten niet begroeten

Wat gebeurde er na de komst van oud bewoner Johan bij het hek nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De bewoners eten nog wat als de gasten voor de tapas binnenkomen. Demi en Fay vinden het belachelijk dat Madilia en Linda niet uit de keuken komen om hun gasten van de tapas te begroeten. Ik vind dat zo raar van ze fluistert Demi. Ook komt er iemand langs voor de borrel met Beau. Beau die nog in de zevende hemel is van het bezoek van Johan, zet alles klaar in haar huisje. Ondertussen wordt er hier en daar nog nagepraat over het onverwachte bezoek. Niet veel later komt Ivan Romy tegen. Je doet het echt goed complimenteert hij haar. Hiermee doelt hij op de voorbereidingen voor het evenement The Last Shownight maar ook op de dagelijkse zaken. Romy is overduidelijk blij met dit compliment en gaat huppelend verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 19:07

    ik vind Romy een topmeid! Verschrikkelijke vrouwen die Linda en Madilia schandalig dat ze hun gasten niet eens gaan verwelkomen, ik snap die mensen niet die daar geld voor gaan geven om daar te mogen eten met dit stel verschrikkelijke chagrijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *