De mannelijke bewoners staan stil bij internationale vrouwendag en hebben een verrassing

De mannelijke bewoners staan stil bij internationale vrouwendag en hebben een verrassing

De mannelijke bewoners hebben afgelopen avond iets voorbereid en roepen alle vrouwen bij elkaar. Op tafel staan hapjes. Als alle bewoners zich in de woonkamer hebben verzameld neemt Baldr het woord. Hij wil iedereen die mee heeft gewerkt aan zijn huwelijk bedanken. Een voor een gaat hij alle vrouwen af om wat liefs over hen te zeggen. De vrouwen luisteren met genot naar deze lieve woorden van Baldr. Hierna vertelt hij dat hij de vrouwen niet alleen dankbaar is voor hun inzet voor zijn huwelijk maar ook in het algemeen. De andere mannen en ik willen jullie bedanken voor alles gaat hij verder. Om jullie te bedanken zetten we jullie met liefde in het zonnetje voegt hij er verder aan toe. Ondertussen komt René aanlopen met champagne. Deze verrassing valt goed bij de vrouwen en allemaal geven ze Baldr een knuffel. Dan wil ook Ivan de vrouwelijke bewoners toespreken. Ook hij spreekt zijn dankbaarheid uit. Ik heb gewoon heel veel respect voor vrouwen benadrukt hij. En met deze woorden sluit Ivan de internationale vrouwendag af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *