Billy en Mehmet praten hun ruzie rondom de ballonnen grap uit

Billy en Mehmet praten hun ruzie rondom de ballonnen grap uit

Billy en Mehmet hebben ruzie gehad en hebben het nog niet goed gepraat. Tot afgelopen avond want voordat ze naar bed gaan praten ze met elkaar op de vide. De ruzie ontstond toen Billy een grapje met Mehmet uithaalde en ballonnen in zijn gezicht drukte. Mehmet begint en vertelt zijn kant van het verhaal. Hij zegt dat hij duidelijk aangaf dat hij de grap niet op prijs stelde maar Billy toch doorging. Je was zo irritant op dat moment benadrukt hij. Billy knikt en antwoordt dat ze twijfelde of hij het meende dat hij het niet leuk vond. Ik twijfelde of je serieus was, daarom ging ik door om het te testen legt ze verder uit. Mehmet lijkt dit niet te geloven en legt uit dat de andere bewoners het wel gelijk doorhadden. Billy herhaalt nogmaals dat zij dit echt niet doorhad. Ik heb het niet met opzet gedaan om je boos te maken voegt ze er aan toe. En geeft toe dat ze had moeten stoppen toen Mehmet aangaf dat hij het niet leuk vond. Beiden vonden ze het een vervelende situatie die uit de hand is gelopen. Mehmet legt ook nog uit dat er door dit conflict de vriendschap tussen hem en Billy wel een deukje heeft opgelopen. Vergeven sowieso maar vergeten dat niet laat hij weten. Billy baalt hier flink van maar ze weet dat er nu niets meer aan te doen is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *