Beau verrast Romy op deze nieuwe dag in Utopia

Beau verrast Romy op deze nieuwe dag in Utopia

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken en deze is begonnen met iets leuks voor Romy. Beau is in haar huisje bezig met het uitpakken van een groot pakket. Uit het pakket komen diverse canvasschilderijen met daarop foto’s van de bewoners. Ook pakt ze een pakketje uit met mokken, met daarop een foto van Romy en Cemal. Snel zoekt ze Romy op om haar ermee te verrassen. Ik heb iets kleins voor je omdat ik je zo lief vind en omdat je zoveel gedaan hebt legt Beau vervolgens aan haar uit. Romy moet haar ogen sluiten en Beau drukt de mokken in haar handen. Enthousiast pakt Romy het pakketje uit. Als ze ziet wat het is worden haar ogen groot. Wat leuk Beau! Je bent zo lief roept ze blij. Trots loopt Romy richting terug naar de loods terwijl ze niet kan stoppen met Beau te bedanken. Echt heel leuk dat je dit hebt gedaan drukt ze haar op het hart. In de loods vertelt Romy trots aan Bas wat ze gekregen heeft. Haar dag kon niet beter beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *