Romy is in tranen omdat René haar gekwetst heeft

Romy is in tranen omdat René haar gekwetst heeft

Morgen vindt het evenement The Last Shownight plaats. Dit hebben Romy en de tweeling georganiseerd. Romy is druk bezig met de laatste voorbereidingen en daarom vraagt ze aan René of de drankbestelling goed is gegaan. Ik vind het raar dat er nog niks binnen is merkt ze verder op. René vindt het op zijn beurt vervelend dat Romy dit al voor de zoveelste keer aan hem vraagt. Romy vindt dit op haar beurt dan weer niet zo gek, omdat René eerder al fouten heeft gemaakt bij het doen van bestellingen voor de bar. De twee belanden in een ruzie waarbij René erg fel is tegen Romy. Met tranen in haar ogen loopt Romy weg. In de kleedruimte breekt ze en barst ze in huilen uit. Bas rent achter haar aan om haar te knuffelen en ook Demi en Fay komen bij Romy kijken. Hoorde je wat hij zei? Wat een rare man snikt Romy terwijl Bas haar probeert te kalmeren. Hij maakt me helemaal af, hij maakt het veel te persoonlijk gaat Romy verder. Steeds meer bewoners  verzamelen zich om Romy heen om haar te troosten. Trek je niks van hem aan, hij is raar klinkt er uit de groep en met deze woorden lijkt Romy iets te kalmeren.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *