Ivan komt voor Romy op en spreekt René aan

Ivan komt voor Romy op en spreekt René aan

Na haar ruzie met René barst Romy in tranen uit. Als ze door haar mede bewoners is gekalmeerd, loopt ze richting de bar om een glaasje water te pakken. Hier komt ze René weer tegen die meteen weer wat tegen haar zegt. Laat me maar even, ik vind het niet tof wat je zegt René reageert Romy. Ik vind het niet tof wat jij doet antwoordt René, doelend op het feit dat Romy hem naar de drankbestelling heeft gevraagd. Romy snauwt terug dat René het veel te persoonlijk opvat. Als jij het zestien keer vraagt dan vat ik het persoonlijk op gaat René verder. Weer begint Romy haar stem te trillen. Ik bedoel het echt niet slecht hoor legt ze verder uit. René denkt hier anders over en ook als Romy uitlegt dat ze gewoon stress heeft voor morgen verandert hij niet van gedachte. Op dat moment besluit Romy weg te lopen en neemt Ivan het van haar over. Je had ook gewoon tegen haar kunnen zeggen dat je er mee bezig bent zegt hij, doelend op de drankbestelling. Dat heb ik al vijftien keer gedaan antwoordt René boos. Toch vindt Ivan dit geen reden om tegen Romy uit te vallen. Ze wil het gewoon goed geregeld hebben, je had haar ook gerust kunnen stellen gaat hij verder. René is het hier op zijn beurt niet mee eens omdat hij Romy voor zijn gevoel al de hele week gerust stelt. Ze blijft het maar aan me vragen vervolgd hij met een zucht. Voor René was dit vandaag even teveel. Ivan blijft echter bij zijn standpunt en vindt dat René anders op Romy had kunnen reageren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *