René biedt zijn verontschuldigingen bij Romy aan

René biedt zijn verontschuldigingen bij Romy aan

Als Romy is gekalmeerd na haar ruzie met René besluit ze dat ze de strijdbijl wil begraven. Ik ga zo wel even naar hem toe om hem een dikke knuffel te geven vertelt ze aan Rienk. Maar ik ga wel zeggen dat het een flapdrol is voegt ze er verder aan toe. Niet veel later stapt Romy op René af. We zijn allebei zenuwachtig en dat regeren we op elkaar af begint ze. Dus dat moeten we niet meer doen gaat ze verder. René is het met haar eens maar heeft een vervelende mededeling. Hoogstwaarschijnlijk kan ik morgen niet mee doen met de show vertelt hij. Dit is een grote teleurstelling voor Romy maar is blij dat de ruzie is uitgepraat. Het komt helemaal goed morgen verzekert René haar. Ook biedt de hij nog zijn excuses aan. Eind goed al goed zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *