Romy geeft de tweeling hun verlaat verjaardagscadeau

Romy geeft de tweeling hun verlaat verjaardagscadeau

Demi en Fay waren twee weken geleden jarig en vandaag komt eindelijk het cadeau binnen dat Romy voor haar mede bewoners besteld heeft. Als Demi en Fay in de loods verschijnen, neemt Romy ze apart. En laat hen weten dat ze twee cadeaus heeft. Een is een ervaring voegt ze er mysterieus aan toe. Demi en Fay kiezen ervoor om dit cadeau eerst uit te pakken. Het blijkt een tegoedbon te zijn voor een lesje gogo dansen. De twee reageren uitgelaten en zijn hartstikke blij met dit originele cadeau. Dan is het tijd voor het tweede cadeau en samen pakken Demi en Fay een grote kartonnen doos uit.Er verschijnt een canvasdoek met daarop vier verschillende foto’s van Romy en de tweeling. Wat leuk roept Demi blij. Ook Fay kijkt met een glunderend gezicht naar het cadeau. De tweeling geeft Romy een dikke knuffel als bedankje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *