Linda, Baldr en José hebben totaal geen zin in de Miss en Mister Utopia verkiezing

Linda, Baldr en José hebben totaal geen zin in de Miss en Mister Utopia verkiezing

Beau en Demi organiseren de Miss en Mister Utopia verkiezing maar niet is even enthousiast om mee te doen. Vooral de badmode ronde is voor een aantal bewoners een doorn in het oog. Linda en José voelen er bijvoorbeeld weinig voor. Beau adviseert de twee om creatief te zijn. Volgens haar is het bij een badmode ronde niet per se de bedoeling dat je een bikini aantrekt. Maar als wij als enigen iets anders doen dan is het halfslachtig werk probeert Linda op haar beurt uit te leggen. We proberen er echt iets leuks en niet iets ordinairs van te maken gaat Beau verder. Het is volgens haar absoluut niet de bedoeling om mensen die zich niet fijn voelen in hun lijf op een rare manier neer te zetten. Maar wees creatief adviseert ze nogmaals. Even later bemoeit ook Baldr zich met het gesprek. Ook hij voelt zich niet fijn bij het idee om in een zwembroek over een catwalk te moeten. Rienk die al de hele tijd vanaf de zijlijn meeluistert, snapt wel waarom Linda en Baldr er een probleem mee hebben. Het voelt als een vleeskeuring zegt hij tegen Beau. Beau is het hier op haar beurt niet mee eens. Wij willen gewoon graag een leuke avond neerzetten en meedoen is niet verplicht. Als je niet mee wil doen, doe je niet mee besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. cor van de haar at 14:58

    wat is beau toch dom mister en missverkiezingen gaan altijd om de mooiste mensen maar ook al was ik nog zo mooi ik had ook nooit meegedaan hiermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *