Fay heeft het te doen met mede bewoner Baldr

Fay heeft het te doen met mede bewoner Baldr

De leden van Utopia bv zitten in de keuken voor een bv vergadering. Fay, Demi en Chipp zitten hier niet bij omdat ze een eigen bv hebben. Ook Romy lid van de samenleving, zit er niet bij. Fay, Chipp en Romy zijn bezig bij de computers als Fay hoort wat er bij de vergadering besproken wordt. Nu moet hij zichzelf weer verdedigen merkt Fay op, doelend op Baldr. In de bv vergadering is een discussie gaande over de opbrengst van Baldr zijn huwelijk. De groep vindt dat er 100% van de opbrengst naar de bv moet, omdat dit eerder is afgesproken. Baldr is het hier niet mee eens. Fay heeft met Baldr te doen. Ik dacht dat ze na zijn huwelijk wel klaar zouden zijn met hem afvallen zucht ze. En vindt het niet eerlijk als hij al het verdiende geld moet inleveren, omdat hij ook vanuit zijn zakgeld heeft geïnvesteerd. Volgens Romy zit dit anders. Maar ik ben blij dat ik er niet bij zit eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *