Beau en Demi gaan niets veranderen aan de Miss en Mister Utopia verkiezing

Beau en Demi gaan niets veranderen aan de Miss en Mister Utopia verkiezing

Linda en Baldr hebben bij Beau aangegeven dat er meerdere mensen zijn die zich niet prettig voelen bij de badmode ronde tijdens de Miss en Mister Utopia verkiezing. Beau vertelt aan Demi wat ze zojuist gehoord heeft en dat ze dit jammer vindt. Ik vind het jammer dat er zo negatief wordt gedaan, want ik heb gezegd dat ze echt niet in bikini hoeven te komen. Een zomers jurkje kan ook. Of desnoods een vuilniszak legt ze verder uit. Ook Demi vindt de negativiteit van haar mede bewoners jammer. Mensen proberen het altijd weer te veranderen voegt ze eraan toe. Daarnaast is ze duidelijk over de badmode ronde. Wat haar betreft hoeft er namelijk niets aan de opzet van de Miss en Mister verkiezing te veranderen. We houden het er gewoon in. We gaan niet de hele opzet veranderen voor drie mensen eindigt ze stellig tegen Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *