Ivan en René hebben onenigheid over de opbrengst van Baldr zijn huwelijk

Ivan en René hebben onenigheid over de opbrengst van Baldr zijn huwelijk

Tijdens de bv vergadering is er een discussie ontstaan over de opbrengst van Baldr zijn huwelijk. In de notulen van voorgaande vergaderingen staat dat er is afgesproken dat 100% van de winst naar Utopia bv gaat. Baldr zegt dat hij dit helemaal nooit heeft bevestigd. De groep en Baldr worden het dan ook niet met elkaar eens. Na deze vergadering bespreken Ivan en René het voorval. Ik sta wel aan de kant van Baldr zegt René. En vindt dat er geen winst gemaakt moet worden op een huwelijk. Hij heeft zelf geïnvesteerd dus het geld wat er verdiend is, is van hem gaat hij verder. Ivan is het hier totaal niet mee eens. Volgens de hem heeft Baldr niet alle kosten zelf betaald en is er niet vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd dat Baldr de winst zelf wilde houden. Waar bemoei ik me ook eigenlijk mee? vraagt Ivan zich vervolgens af. De twee besluiten om het onderwerp te laten rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *