Baldr is pissig en gaat niks meer doen voor Utopia bv

Baldr is pissig en gaat niks meer doen voor Utopia bv

Tijdens de bv vergadering is een hoop gedoe geweest over de winst van Baldr zijn bruiloft en wat daarmee moet gebeuren. De hele groep ging meerdere malen volop tegen Baldr in en na de vergadering doet hij zijn beklag bij Beau. Baldr is overduidelijk pissig om de gang van zaken en laat dit ook duidelijk merken. Beau zegt rustig dat het verstandig was geweest als alles van tevoren duidelijk was doorgesproken maar dit maakt hem niet rustig. Er wordt zo kort door de bocht gedacht. Ik ben er ziek van vervolgd hij kwaad. Wat hem betreft hoeft de bv niet meer te rekenen op zijn hulp. Ik doe niets meer voor de bv, zo boos ben ik voegt hij eraan toe. Beau probeert hem te kalmeren en de situatie rustig met hem te evalueren maar dit lijkt niet te lukken. Baldr is boos en vooral Ivan moet het ontgelden. Het is voor mij nu gewoon helemaal klaar gaat hij boos verder. Na een tijdje lijkt hij gelukkig toch iets kalmer te worden. Gelukkig weet Beau nog een positieve draai te geven aan het gesprek, het was een mooie dag besluit ze lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. M.Hoedemaekers at 16:37

  Idd. Vind ik ook hij is ooit zo kinderachtig bezig dat ik denk ben jij een volwassen man vader van 4 kinderen.

 2. bert at 16:27

  Heeft hij ooit wel eens wat gedaan in Utopia? Ik heb het nooit gezien.
  Ook Bas is zo’n harde werker. Veel praatjes maar niks doen. Sorry maar dat moest ik even kwijt.

 3. Els at 16:08

  Hij moet niet zeuren wat heeft hij gedaan voor zijn huwelijk hij liet de rest alles regelen. Niet voor de bv werken dan ook niet van de bv eten en hij kan bij Rienk slapen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *