Madilia en Rienk willen een grap uithalen tijdens de Miss en Mister Utopia verkiezing

Madilia en Rienk willen een grap uithalen tijdens de Miss en Mister Utopia verkiezing

Beau en Demi organiseren de Miss en Mister Utopia verkiezing. In verschillende rondes moeten de bewoners laten zien wat zij in huis hebben en uiteindelijk zal er een winnaar worden gekozen. Zoals bij een echte Miss of Mister verkiezing is er ook bij deze verkiezing een badmode ronde. Niet iedere bewoner is echter even enthousiast om hieraan mee te doen. Als Madilia en Rienk samen in het zonnetje zitten komt dit onderwerp ter sprake. Na Linda en Baldr geeft ook Madilia aan dat zij het niet zo ziet zitten om mee te doen aan de badmode ronde. Samen met Rienk bedenkt ze daarom een plannetje. Zullen we van die dikmaak pakken bestellen en die aantrekken tijdens de badmode ronde vraagt Rienk enthousiast. Madilia ziet dit helemaal zitten en zegt lachend dat ze het een heel goed idee vindt. De twee spreken af het er met niemand over te hebben, zodat het een verrassing is tijdens de verkiezing. Alleen Linda mag het weten, want die moet het betalen voegt Madilia er nog aan toe. Gaan de twee het ook echt doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 19:22

    Dit is pas belachelijk, Rienk heeft geeneens geld en Madilia wil het door Linda laten betalen. Hoe raar is dat. Eerst heeft Madi wel meegedaan en nu wil ze ineens niet meer, vreemd type.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *