Madilia en Romy denken dat Billy angst heeft voor Mehmet

Madilia en Romy denken dat Billy angst heeft voor Mehmet

Billy en Mehmet hebben hun ruzie eindelijk uitgepraat en Madilia was hier getuige van. Madilia is een beetje geschrokken van Mehmet zijn botte houding en vandaag praat ze hierover met Romy. In geuren en kleuren vertelt ze hoe het gesprek tussen Billy en Mehmet is gegaan. Madilia laat aan Romy weten dat Mehmet Billy niet beschouwt als beste vriendin maar hijzelf wel een speciaal plekje in het hart van Billy heeft. Madilia en Romy merken op dat zij allebei niet een beste vriendin van Mehmet willen zijn. Dit omdat ze veel eigenschappen van hem niet waarderen. Egoïstisch, te zelfverzekerd, te hoog in zijn bol en manipulatief somt Romy vervolgens op.  Ik houd daar echt niet van reageert Madilia. En had ook het gevoel dat Billy angst heeft voor Mehmet. Volgens Romy is er hier een logische verklaring voor. En legt uit dat Billy vaak omgaat met dominante mannen en veel energie in dit soort personen steekt. Madilia knikt en denkt dat Billy dit ook nodig heeft, aangezien ze zelf ook dominant is. Zij heeft iemand nodig die haar op haar plek kan zetten en dat is gisteren gebeurd eindigt ze triomfantelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *