Linda vertelt hoe geïrriteerd Beau is door het miss en mister Utopia verkiezing gedoe

Linda vertelt hoe geïrriteerd Beau is door het miss en mister Utopia verkiezing gedoe

Vandaag was er een discussie tussen Beau en Linda over de badmode ronde van de Miss en Mister Utopia verkiezing. Zo begrijpt Linda niet waarom de ronde alsnog wordt gehouden terwijl er volgens haar zeven bewoners zijn die niet in badmode willen lopen. Beau ziet daarentegen de ernst er niet van in en merkt op dat de bewoners ook iets anders aan mogen dan badkleding.  Een paar uur later praat Linda Mehmet bij. Beau was echt direct geïrriteerd vertelt ze aan hem. En begrijpt niet waarom Beau zo kribbig reageerde en zich zo vasthoudt aan de badmode ronde. Ik mag toch gewoon m’n vragen stellen vraagt Linda zich hardop af.  Wordt wellicht nog vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *