De eerste problemen voor het evenement the last shownight zijn al ontstaan

De eerste problemen voor het evenement the last shownight zijn al ontstaan

Morgenavond vindt het evenement The Last Shownight plaats. Dit is georganiseerd door Romy, Demi en Fay. Als Chipp vandaag achter de computer zit, krijgt hij een mailtje waarin staat dat de dj, die morgenavond zou komen ziek is. Dit gaan ze niet leuk vinden mompelt hij waarna hij zijn mede bewoners het slechte nieuws brengt. Niet veel later kruipen de drie dames achter de computer om te zoeken naar een vervangende dj die morgenavond de loods op zijn kop kan komen zetten. Laten we hopen dat het hen alsnog gaat lukken en het evenement succesvol wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hans at 16:30

    Ja Bep dat is een goeie die sukkels hebben hem heel hard nodig want Baldr kan echt niet zingen.
    Dat klinkt zo vals als een kraai.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *