Romy heeft flink wat stress rondom haar evenement

Romy heeft flink wat stress rondom haar evenement

Romy is medeorganisator van het evenement The Last Shownight maar een aantal zaken lopen niet zoals zij het wil. Morgen is het zo ver en dit geeft haar behoorlijk was stress.Bas heeft aangegeven niet meer mee te willen doen met zijn act. Ook de andere bewoners hebben het stuk voor stuk laten afweten. Romy is daarom in de stress. Dit omdat zij graag een goede show neer wil zetten en dit kan niet zonder acts. Ook heeft de dj die tijdens het evenement zal komen afgezegd wegens ziekte. Romy baalt hiervan en is druk bezig met het regelen van een vervanger maar zonder succes. Demi probeert haar te kalmeren, doe even rustig alsjeblieft zegt ze tegen haar. Ivan, Baldr, Demi en Romy proberen allemaal een nieuwe dj te vinden. Zal het evenement nog een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *