Bas en Chipp zouden het een stunt vinden als Giorgio weer in Utopia komt wonen

Bas en Chipp zouden het een stunt vinden als Giorgio weer in Utopia komt wonen

Na de terugkomst en het weerzien van enkele oud bewoners, blijven de huidige bewoners er op los speculeren. Zullen er nog meer oud bewoners terugkeren naar Utopia? En zo ja, wie zouden dit dan zijn? Deze twee vragen houden de gemoederen bezig. Ook Bas en Chipp voeren hier een gesprek over. Ik ben echt benieuwd of er nog meer oud bewoners komen begint Bas het gesprek. Waarom zou dat niet kunnen vraagt Chipp zich af. Wel denkt hij dat ze niet meer zullen blijven, zoals Ivan dat bijvoorbeeld wel deed. Bas twijfelt of Giorgio, de Utopiaan van het Jaar 2014, zal terugkeren naar de mini samenleving. Dan had hij er toch allang moeten zijn? voegt hij eraan toe. Hier geeft Bas hem gelijk in. Maar het zou wel een stunt zijn. En dat hij dan ook nog eens wint eindigt hij met een glimlacht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 13:57

    Haal Isabella maar terug, die kan tenminste echt heel mooi zingen, kan iedereen nog een puntje aan zuigen en laat bldr ophouden, mijn kraaien zingen mooier

  2. Heidy at 10:53

    Dan sturen ze hem toch een uitnodiging? Dat heeft Ivan ook gedaan met Rienk (heeft hij nu wel spijt van denk ik)Of een van de vrouwen terug, Vanessa of Laura met de tatoeages.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *