Madilia vraagt Mehmet advies over Beau

Madilia vraagt Mehmet advies over Beau

Het is Madilia opgevallen dat Beau veel mannelijke aandacht krijgt. Het valt haar op dat Beau sinds het vertrek van Johan minder aandacht krijgt en vraagt zich af of Beau hier vrede mee heeft. Zij denkt namelijk dat Beau dit erg mist en het daarom bewust opzoekt. Ze bespreekt dit met Mehmet. Ik vind het lullig om te zeggen dat zij veel mannelijke aandacht vraagt zegt Madilia tegen Mehmet. En vraagt dan ook hulp van Mehmet, omdat ze niet goed weet hoe zij dit moet verwoorden richting Beau. Mehmet adviseert haar het gesprek niet in haar eentje te voeren. Ik zou zeggen gedraag je niet als een slet zegt Mehmet voor de grap. En weet zich geen raad met de situatie en heeft daarom ook geen advies voor haar. Hoe zal Madilia dit uiteindelijk gaan aanpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jules at 11:14

    Waarom maak jij je zo druk om Beau…Madilia….? Dit kan maar een reden zijn en dat is jalouzie!! Je wilt zelf de prinses uithangen en je kunt het niet hebben als iemand anders méér aandacht krijgt! Je mag nog veel aan jezelf werken, want zo als je nu bent, ben je géén leuke meid!! Met al je geroddel en bemoeienissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *