Linda is gepikeerd omdat haar kleding verdwenen is

Linda is gepikeerd omdat haar kleding verdwenen is

Linda wilde haar was van de waslijn afhalen, die zij morgen aan wil, totdat zij tot de ontdekking komt dat haar hele outfit weg is. Ze roept Madilia erbij en samen bekijken zij de waslijn. Mijn hele outfit is weg en ik moet het morgen echt aan vertelt Linda geïrriteerd. Ze is er niet blij mee en verdenkt Ivan van deze actie. Ik hoop niet dat Ivan ze heeft weggehaald zegt ze doelend op de kleding inzamelactie. Na veel zoeken naar Ivan toe maar hij ontkent alles. Na Ivan gaat zij naar René toe en vraagt of hij misschien haar kleding heeft weggehaald maar René ontkent ook. De laatste optie volgens Linda is José maar ook zij schijnt niet met de kleding van Linda te maken te hebben. Ik word er zo moe van, het is al de zoveelste keer gaat Linda mopperend weg bij José. Uiteindelijk zoekt de tweeling mee en vinden zij de kleding van Linda. Eind goed al goed…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *