De bruiloft van Baldr heeft geen winst opgeleverd

De bruiloft van Baldr heeft geen winst opgeleverd

Afgelopen woensdag was een mooie dag voor Baldr. Hij stapte voor een tweede keer in het huwelijksbootje met zijn vrouw Anna. Nu is er gezeur om het geld rondom dit evenement. Baldr bespreekt dit met Demi en Fay als hij enkele pakketjes ophaalt bij de poort. Hij vertelt dat hij zelf erg veel eigen geld heeft ingelegd om zijn bruiloft te realiseren. Door alle grote uitgaven is er nog een geldbedrag wat open staat. En heeft zelf al wat extra geld moeten inleggen maar dit is niet genoeg om in de plus te komen vertelt hij zijn mede bewoners. Daar was een hele oorlog over gaat hij verder. Hoe praat je over winst als je al je eigen geld erin hebt zitten? voegt hij eraan toe. De tweeling kijkt hem wazig aan. Waarom laat je het hierbij dan vragen ze aan Baldr. Ik heb geen zin meer in gezeur laat Baldr op zijn beur weten. En is dan ook van plan om de komende tijd klusjes te gaan doen om zo het bedrag terug te betalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 12:21

    Is het niet gewoon dat je ,je eigen bruiloft betaald ???
    Daar hoeven de bewoners toch zeker niet aan mee te betalen , laat je handen maar eens wapperen kan je misschien zelf wat verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *