De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement the last shownight

De bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het evenement the last shownight

Vanavond is het evenement The Last Shownight en de bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen. De loods wordt goed versierd en de laatste spullen worden klaargelegd. Natuurlijk moet er ook aan de acts van vanavond gedacht worden. Als Romy, Madilia en Ivan in de woonkamer staan te kletsen vraagt Madilia of Ivan gaat optreden. Ivan schudt zijn hoofd. Madilia haar mond valt open van verbazing. En voegt eraan toe dat zij een hele uitbrander heeft gekregen toen ze aangaf dat ze niet mee zou doen en Ivan er gewoon mee wegkomt. Romy lacht en laat weten dat ze Ivan al ervan langs heeft gegeven. Ondertussen zijn Bas en Chipp buiten aan het praten. Bas is van plan om een kaarttruc te doen en legt uit aan Chipp wat hij precies in gedachte heeft. Met wilde armbewegingen vertelt Bas vol enthousiasme hoe de truc in elkaar steekt. Chipp lijkt het een goed plan te vinden en luistert vol belangstelling.

Niet veel later roept Romy de groep bij elkaar voor een briefing. Ik hoop echt dat alles goed gaat komen begint ze met een zucht. Beau stelt haar gerust en laat weten dat het allemaal goedkomt. Als iedereen zich rondom de tafel heeft verzameld, neemt Romy het woord. En vertelt daarna wat er nog precies moet gebeuren en wat de taakverdeling is. Dan wil Fay even weten hoeveel bewoners  nu precies gaan optreden. De handen van Bas, René, Mehmet, Beau, Billy, Cemal en Chipp gaan omhoog. Met Demi, Fay en Romy erbij zijn er vanavond dus acht acts. Het is the Last Shownight, laat zien wat je kan en wie weet win je wel sluit Fay de briefing positief af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *